Türkiye dengeleri nasıl koruyacak? | Teke Tek

Sorulmayanların sorulduğu sadece gerçeklerin konuşulduğu bir ekran klasiği Teke Tek
Rusya ve Ukrayna savaşa mı hazırlanıyor? ABD’nin savaş gemileri neden Karadeniz’e açıldı? Türkiye ile Mısır arasında resmi temas kuruldu mu?

“Ukrayna-Rusya arasında sıcak bir çatışma olacağını zannetmiyorum. Türkiye ise iki ülke arasında herhangi bir tarafı tutacak konumda değil. Görevi ise Montrö’yü uygulamak” Teke Tek’te Emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz, Rusya-Ukrayna gerilimini ve Türkiye’ye yansımalarını yorumladı

Teke Tek’te Prof. Dr. Zeynep Oktav: “Türkiye’ye hep baskı var. NATO üyesi olarak tercih yapması isteniyor. Fakat Rusya ve Çin’e sırtımızı dönemeyiz. Ekonomik olarak göz ardı edemeyeceğimiz şeyler var”

“Rusya tabiatının icabını yapıyor. Geçmişten gelen genişleme üzerine kurulu bir zihniyeti var. Ukrayna ise coğrafyasının bedelini ödüyor. Batı’nın yapacağı fazla bir şey yok. Türkiye ise net bir tarafı tutamaz” Teke Tek’te Gazeteci Gürkan Zengin Rusya-Ukrayna gerilimini yorumladı

Fatih Altaylı soruyor; Emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz, Gazeteci Gürkan Zengin, Akademisyenler Prof. Dr. Özden Zeynep Oktav yanıtlıyor.

Erişilebilirlik Araçları