Türkiye’yi nasıl bir yıl bekliyor? 2020’de salgını bilen astrologlar yanıtlıyor | Teke Tek – Yılbaşı Özel

“Yeni bir salgına hazırlıklı olmalı”Gökyüzü avcıları yanıtlıyor (Teke Tek– Yılbaşı Astrologlar Özel)

Hande Kazanova: “Ekonomik zorluklar yaşayacağız” “Ekonomik anlamda zorlanacağımız bir süreç olacak. Satürn şu an temmuzun sonuna kadarki aşamada, vergi ödemeleri, dış borçlar alanında hareket edecek. İşten çıkarmalar yoğun yaşanabilir. 2021 yılının Şubat ayında, krizin boyutu netleşecek. Aralık itibariyle kendini gösterecek. Esas kriz, bütün dünyayı etkileyecek olan 2022-2025 yılları arasında gerçekleşecek. 2020 yılı bir final yılı olacak bu bakımdan.”

Öner Döşer: “Piyasa stresleri yaşayacağız” “2020 yılının 21 Aralığında Jüpiter ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumuyla birlikte piyasalar siyasal kararlardan veya düzenleme kurumlarının kararlarından-baskısından-kontrolünden bağımsızlaşma yönünde önemli bir ivme kazanacak. Tabii bu hemen ve tamamen olmayacak. Ama bu tarihten itibaren start almaya başlayacak. Geçtiğimiz yıldan beri Boğa burcunda hareket eden Uranüs’ün, bu yılsonunda Kova burcuna geçecek Jüpiter-Satürn kavuşumuyla 2021 yılı boyunca oluşturacağı dik açılarına paralel, hem kayıtsız para transferi yapmak isteyenlerin hem de alternatif bir para sistemi yaratmaya çalışanların talepleri baskın hale gelecek ve önemli değişimlere sebep olacak. 2021 yılında, ekonomik sistemlerin değişimine sebep olacak piyasa stresleri yaşayacağız muhtemelen. 2023 yılında Plüton gezegeninin Kova burcuna geçişi ve bir müddet için tekrar Oğlak’a dönüp, ardından 19 Kasım 2024 tarihinden sonra iyice belirginleşmiş olacak.”

Dinçer Güner: “Ciddi bir kuraklık tehlikesi yaşanabilir” “Yeni dünya düzeninde, kağıt paranın ve petrolün etkisi azalacak. Dijital paralara geçiş süreci başlayacak. Tek bir para birimi üzerinden bütün ticaretler başlayacak çünkü Kova çağına giriyoruz. Bu çağda, dünya üzerinde baskıcı rejimler ortadan kalkacak. Önümüzdeki sene Satürn ile Uranüs arasındaki sert etkileşimden dolayı biri toprak biri hava burcunda olunca, ciddi bir kuraklık tehlikesi yaşanabilir, diğer taraftan da tarım devrimi yaşanacak. Baskıcı toplumlardaki insanlar kendi ideolojilerine karşı harekete geçecek. Bu sene sonunda Satürn ve Jüpiter birlikte, Kova burcunun sıfır derecesinde olacak. Bu 200 yıllık döngünün başlaması demek. Bu toplumsal huzursuzluklar, sosyal adaleti savunan güçlü liderlerin ortaya çıkışı ve teknolojide rönesans dönemi olacak.”

Erişilebilirlik Araçları